Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal med barnbarn

Pratar med Nora,
hon är en farlig tiger -
morrar åt farfar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-26 22:24



Bookmark and Share


    Issand.
tss söt!!!
!!!!!!!!!
skitsöttt =)
2007-10-26

  Cris
*ler*
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon