Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindrande nattens ljus

Stjärna på himlen

värmer frusen, ensam och rädd

 

Visar vägen till mänsklig värme

till tro, hopp och lycka

 

Den lyser upp det mörka och svåra

torkar tårade kinder

 

Finns där natthimlens fäste

tindrande nattens ljus




Fri vers av Cajsa
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 22:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert om de som tindrar för oss alla.
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
Mmm vackert!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg