Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig finnaren

Går över ängar för att hitta nya mönster
går i mina spår för att hitta mina ritualer
med tiden förvandlar gräset till en stig

Det tar år att vandra fram den stig
som bygger trygghet i mitt bröst

Jag vandrar i strömmande regn
Jag vandrar i morgonens sol
Jag vandrar i nattens dis

för att hitta min väg
till kärlekens pris




Fri vers av coffe
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-27 00:39



Bookmark and Share


  Zekehl
Vacker dikt med styrka, ensamhet och hoppfullhet om att hitta det du söker på livets vägar genom ödet!
2007-10-28

    Cajsa
Mycket vackert skrivet, tcker om
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe