Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i kriget skall vi gå....

Han var mager, blek och lungsiktig
och dög inte alls som värnpliktig
Kasseras, kasserad, adjö, adjö
man skall vara frisk när man skickas att dö




Fri vers av papillon
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon