Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar till \"Desperat\"

Här är vi, min vän,
vi poetiska dårar
så vana vid sorg
och att torka upp tårar
Helt hemtam för oss
är styrka och svaghet
vi famlar oss fram
i tillvarons vaghet
så luta dig du
mot vårt svaga bröst
vi förmår inte mycket
men hör din röst




Fri vers av papillon
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon