Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Länge var jag fångad

mörkrets dagar

 

Nätter fyllda av tårar

dagar av litenhet

rädsla

 

Ord som haglade

självkänsla försvann

nedbrytning

 

Värdelöshetens födelse

inte viktig, inte älskad

ensamhet

 

Förståelsens snabbhet

ingen människa

luft

 

Trodde jag var värd

det som riktades mot mig

mobbingen




Fri vers av Cajsa
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 10:51



Bookmark and Share


  Cris
Mycket bra... kämpa på. Jag kan förstå att det går upp och ner. Bra beskrivet. Det är hemskt när andra trycker ner andra.
2007-10-28

    Maria Malm
Bra skrivet. Ingen människa gör sig förtjänt av mobbning.
2007-10-28

  Teresia Ridell
Mycket starkt skrivit !
Känner att du aldrig lät dem få övertaget trots allt, och det är bra för du är värd mycket mer än så. Och din insikt är vacker och befriande !
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg