Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krk är, som väl alla vet, en kroatisk ö i norra ändan av Adriatiska havet


En lärorik limerick från Adriatiska havet

En man gick längs stranden av Krk
där fann han i sanden en burk
SURSTROMMING, han läste
han öppna - det fräste
och Krk-bon sprang bort med ett URK!!




Fri vers av papillon
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 19:34



Bookmark and Share


  thyra
Nu lärde jag mig lite geografi :) Fint!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

papillon