Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa känslor

Så svårt ibland

visa känslor

 

tårarna i tystheten

stängs inne

 

Så ofta rädd

döljer väl

 

smärtan i själen

syns inte

 

Skrattet så lätt

delar med sig

 

 döljer det inte

visar det

 

Inte så svårt

inte som tårar




Fri vers av Cajsa
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett skydd är det att kamouflera smärtan bakom skrattet men nödvändig sådan många gånger dock...
Välskrivet!
2007-10-30

  Maria Zena Viklund
bra skrivet orden förmedlar mycket känsla!
2007-10-29

    Lindizz
mycket bra, och sant..kram*
2007-10-28

  R-M
Bra illustrerat...så sant
2007-10-28

    Hellberg
Fåordig men väldigt bra dikt. Det kursiva förstärker texten, gör den mer grafisk på ett bra sätt. Jag gillar hur du frångår \"ordentlig grammatik\" till förmån för en bättre rytm.
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg