Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom då den dagen...

Jag ställer mig stadigt, båda fötterna på jorden
Låter tanken klarna och fångar de rätta orden

Lite sorgligt det är att du inte verkar ha sett...
Men med bara en fot på jorden så är det inte lätt

Men jag ska förklara för dig, du kommer få höra
Och när orden är slut, så vet du vad du ska göra

Allt går inte att förändra, inte ens att förstå
Ibland måste man acceptera, det bara är så

Så jag ställer mig stadigt, båda fötterna på jorden
Och även om du inte vill höra, så formulerar jag nu orden...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 11:55



Bookmark and Share


    Trast
Ser ett resolut kvinnligt diktjag med händerna mot höfterna. Kanske sant att man inte alltid måste förstå. I alla fall inte för att handla. Sen kanske en tolkning kan växa fram med tiden.
2008-01-29

  livsdans
Jag vet inte varför men din dikt berör mig mycket....! Kanske så att det ligger en styrka i att bestämma sig för att försöka formulera sig i en svår kommunikation.
2007-10-29

  fillatelli
Snyggt skrivet !
Ord i tomma intet ?


Är du säker på att du står med båda
och över tanken den säkra tycks råda

för där tydligheten visar sina vingslag
hos den andre ett stilla bedövat andetag

siluetter framför olika skärmar i samma hus
ingen hör vad som sägs i detta jävla brus

där dagarna går och allt tas för givet
med slentrian och lögner man torskar hela livet...


Kan man kissa på ett ben ?
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du