Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara vet


Sosifistikerad tanke gräver mig ner
under den yta som just existerar

Kryptiska influenser rör mitt
universum och jorden vibrerar

Jorden vibrerar under mina fötter
Tanken tystnar och mitt hjärta vet

Jag kan aldrig se det osynliga
Jag kan bara tro mig se det

Jag kan aldrig känna det okända
Jag kan bara tro mig känna det

Jag kan inte ta på det
Jag kan inte se det
Jag bara vet

Min tro rör sig utanför världens alla ramar




Fri vers av coffe
Läst 697 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-30 18:30



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Fint.
2014-02-12

  LUTHER
Unberbara ord och vacker text...
2007-12-28

    ej medlem längre
Underbart skrivet, särskilt den sista raden, bra!
2007-11-11

  Horatius
Tankeväckande text med en stark mening i slutet som verkligen gillas.
2007-11-07

  drakbruden VIP
Älskar raderna
\"Jag kan inte ta på det
Jag kan inte se det
Jag bara vet\"
De tänjer perspektivet på tro....eller bekräftar tro.
2007-11-02

  Rasmuslina
En text som jag läser om och om igen.
Fångande formuleringar
Du får mig nästan att tro!
2007-10-31

  Michaela Dutius
Mycket välskrivet!
Verklig sanning.
Tro är tro och inte vetande!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe