Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan vänner hade jag vart Ingenting...! Jag hade inte vart Jag Kommentera gärna!


Ljuset i mitt liv

Vad skulle jag göra utan mina vänner
Hur skulle livet vara
Ingen att prata med
Ingen att känna sig trygg med
Hur skulle jag vara
Utan dom som jag har nära
Skulle livet vara samma liv som jag har
Skulle det likna
Men jag vill inte veta hur det skulle vara utan mina vänner
Mina underbara kompisar
Jag skulle inte klara av att mista någon
Gud vad jobbigt det skulle vara
Hur skulle livet fortsätta
Eller ja tillslut hade man väl gått vidare
Men inte med samma känsla
Man hade haft en spricka
Ett hål av sin vän
Utan mina vänner hade Jag inte varit Jag
Utan allt som hänt hade Jag inte vart Jag
Visst ångrar jag saker i mitt liv, det som gått
Men utan den händelsen, dom
Utan hade jag kanske inte vart den samma
Samma person som jag är
Jo visst jag hade kanske inte vart en helt annan person
Men jag hade inte vart på pricken Mig
Ibland undrar man hur allt skulle vara om det vore annorlunda
Kanske inte mycket
Men lite
Fats på nått vis är jag nöjd med det som är
Hur det är
Visst något hade jag gärna kunnat ändra på
Men inte mycket
Jag har underbara kompisar som finns för mig
Många underbara kompisar
Jag har ett liv som jag är ganska nöjd med
Och det är väl så det ska vara
Visst jag hade kunnat vart nöjdare
Men allt är inte perfekt
Om jag kunde hade jag ändrat några saker med Mig
Men ja… man får väl leva med det som är
Livet fortsätter
Och tillslut är man kanske nöjd med sitt liv
Utan att vilja ändra nått
Som sagt
Just nu skulle jag vilja ändra lite
Men jag kan väl inget göra åt det
Jag kan inte ändra mig
Även fast jag vill
Jag vill gärna bli ”modigare”
Pratgladare
Men det kräver mod och stor vilja att kunna göra det
Jag hoppas jag hittar det modet snart
Innan det är för sent
Innan…
Just nu känner jag att jag vill ändra på det
Som du säger
Men jag vet inte riktigt hur
Jag vet inte
Jag vill bli mer som du
Men
Jag vet inte hur
Men jag får väl nöja mig med mitt liv nu
Men om man tänker efter är det mesta bra
Jag har mycket ljust i mitt liv
Jag har det ganska bra
Men utan mina vänner hade inget vart bra
För det är vännerna som gör mitt liv ljust!
Jag älskar dom för det
Jag skulle inte kunna få bättre vänner
Så det jag vill säga
Mina vänner gör mig glad och gör så jag har något att gå upp på morgonen för

Älskar <3




Fri vers av Mikaela
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 23:19



Bookmark and Share


    Ökänd
:) Jadu.. vad skulle man göra utan sina underbara vänner?! Mkt bra skrivet, dock så vet jag att du kan skriva den mkt kortare och samtidigt lite bättre.. men den duger precis som den är :)
kram
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela