Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O sole mio!


Mindre seriös limerick om gondoljärens vardagsproblem

Gondoljären uppå Grand Canal
fått en åkomma, pinsamt banal
Att han står när han ror
helt och hållet beror
på en blånande blodsprängd anal




Bunden vers (Limerick) av papillon
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 23:24



Bookmark and Share


    Laero
Undrade just varför dom alltid stod upp...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon