Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imperativ

Hallå, lilla Liv!
Var inte naiv!
Bryt ner alla pelarna!
Slit upp fundamentet!
Krossa den skändliga!
Slit mera i selarna!
Bese firmamentet!
Förstå det oändliga!
Fäll upp bägge locken
och skit i din röstplikt!
Hopphoppa med svikt
och minska i vikt!
Hora med bocken
Och koka med kocken!
Tag sjumilakliv
Med imperativ!




Fri vers av papillon
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-10-31 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon