Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som höstlöv på vindens axlar

 
*
 
Kan vi inte lätta
och flyga iväg
som höstlöv på vindens axlar
Vinden kan bestämma våra öden
i takt med våra färger
Det är dags för oss
att lämna grenarna, förstår du
Lägg ifrån dig dina händer
släpp taget
flyg med mig
 
*
 




Fri vers av Missi VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 15:26



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbar! njuter av varenda rad!
2007-11-11

  Michaela Dutius
Vilken härlig dikt ser nästan vingarna
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon