Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja ibland gör man allt för inte behöva städa...jag döper mina dammråttor...så kan de bo hos mig om de vill!




Mina dammråttor och jag

Ja dessa små dammråttor...så underbart ljuvligt söta!

När man kommer hem sent en kväll...vilka är det då som möter en i dörren? Jo just det...dammråttorna! De ser så glada ut och dansar så glatt runt mina fötter...

De har börjat leka kurragömma nu...under soffan...bakom dörrarna...ja överallt försöker de gömma sig! Dessa små dammråttor...

Jag hittade en dammråtta under sängen också...hahaha...ja snart kanske den kryper upp och lägger sig bredvid mig...den söta lilla dammråttan...

Dammsuga? Nääää...jag vill inte göra dem illa...mina söta små dammråttor...

Jag ska lära dem att diska...kanske även vika tvätt? De verkar vara så smarta...mina glada och trevliga små dammråttor....




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 01:01



Bookmark and Share


    Trast
Du lever i en besjälad värld!
2008-01-29

    Elina Möller
Det var det där med sjuk humor. Gubevars!
2007-11-17

    Bodil Sandberg
Heheheee vilken jätteHÄRLIG dikt om de små lekfulla dammråttorna...man känner igen det där...ja och här kan då mina få bo..allafall tills vidare!!!
2007-11-04

    Nattviol
va bra att ni är kompisar -
mina dammråttor är mycket
mer aggressiva: de biter mig
i fötterna så fort de har chans!!

de jäklarna...

men om det är okej för dig så
mailar jag över dem så får de lite
nya kompisar, kanske det blir
paaaaarty!

; )

Ps. mina kan inte någonting om
hur man sköter ett hushåll.. men
de är riktiga partyprissar! ds
2007-11-02

  KristinaE
.. de finns där som hemtrevliga små vänner - rolig liten text som påminner mig om en bok jag läste för barnen när de var små \"luddelump\" som var rädd för \"snabeldraken\"..
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du