Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the little black truth about me


Genom mina fem sinnens fantasi
besöker jag litteraturfabriken och
massproducerar.
Mina fingrar rusar snabbt över
bokstäverna och berör de som jag
så varsamt valt ut.
Dystra hemligheter uppenbarar sig
på ett vitt pappers oskuld,
framkallar en känsla så snabb att
hastighetsmätaren går sönder,
så hård att golvet känns mjukt,
så smärtsam att misshandel känns
frestande.

Orden smakar blod och rinner från
mina handleder.
(Jag vet att jag försöker för mycket)

Sakta men säkert uppenbarar sig en
värld i textform. Min Värld.
Min textform.

Håll dig nära mig älskling,
Nära mina fem sinnens fantasi,
så kanske jag tar dig med
på en resa till min litteraturfabrik

Håll dig bara nära mig,
Så kanske jag låter dig läsa
Hela Min Sanning.
(the little
black truth about me)




Fri vers av octobertragedy
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-02 02:41



Bookmark and Share


  Hermonius
Jadu...nu har du gjort mig nyfiken...vad kan man mer säga? :)
2007-12-03

  Catrin
Gillar hur du bjuder in oss till vidare läsning... sätter eftermiddagskaffet i halsen vid några rader som berör särskilt, anar en vrede och ett behov av att uttrycka dig,så väl mött här på poeter...
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy