Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simmar med ditt hjärta i min hand


likt en vilsen våg i havet
förlorar jag mig i dina lockar

jag lämnar förståndet
som solsken på dina läppar

och mellan våra händer
dansar förtrollningen

utan dig

drunknar jag




Fri vers av octobertragedy
Läst 873 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-25 20:38



Bookmark and Share


  Kriss*
mållös..
så vackert
2008-10-20

  Матрёшa
Vackert, vackert! Så vackert..Kan jag säga mer?
2008-04-23

  Elaine.S VIP
Underbart vacker
2008-03-27

  isabel louise
åh så vackert!
2008-03-27

    Lars Gullberg
glad att du finns där på mest lästalistan för du är värd att uppskattas gillar din poesi
2008-03-27

  Carola Zettergren
Mycket snyggt
målande poetat!!!
2008-03-25

  korpfjäder
Det här korta koncisa starka tar tag i mig. Gillar!
2008-03-25

  Carl Prag
åh vad bra skrivet, \"jag lämnar förståndet som solsken på dina läppar\". Bravo!
2008-03-25

  Larz Gustafsson VIP
En liv-boy.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy