Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver DIG


vem behöver sanningen
från någon obenägen att ljuga
och vem behöver bli älskad
av någon obenägen att hata

\'vem\' är inte jag
och jag behöver inte \'någon\'




Fri vers av octobertragedy
Läst 884 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-27 16:17



Bookmark and Share


    RivQah
Jag fattar inte att den här fått så få kommentarer.
PUSS
2008-07-18

  Markus Renstrom
Imponerande hur så få ord kan ha så stor impakt
2008-05-16

    ej medlem längre
Underbart vist skrivet, man sveps med av din visdom som får en att vilja läsa mer o mer o mer.
Du har ett unikt sätt att skriva, vilket jag älskar så och som lämnar mig mållös, tusen tack!
2008-03-31

  korpfjäder
Din ärlighet är obarmhärtig och avslöjar mig själv fullständigt.
Den här återkommer jag till och bokmärker.
2008-03-27

    © Birgitta Wäppling VIP
En träffsäker och underfundigt välskriven text.

Stor applåd!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy