Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

container


det är inte hur du rör mig
hur ditt skinn samlar upp
fibrer från mina känslor så
att det bränner hål
på dina fingertoppar

det är inte hur dina andetag
brister mot min hud och låter
fragment av dig sjunka in
mellan mina revben

det är inte hur du smeker
dina stämband med en röst
som får min polaris att smälta
och lämna droppar i din hand

det är

hur du ber mig att gå
hur dina käkar maler sönder
alla ord och alla känslor
som om du tuggar sönder
vårat kärleksavfall

och det är

hur jag alltid hittar dörren;





dörren tillbaka in








Fri vers av octobertragedy
Läst 840 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-06 20:00



Bookmark and Share


  Матрёшa
exakt så är det. Exakt. Hur gör du för att kunna fånga allt så här bra??? *applåder*
2008-07-15

  Desert dust
lovely lovely you!
2008-07-14

  Johanna Hallin
Det är svårt att ge beröm åt en författare och text som är fulländad.
Men du är bra, dina ord får mig att rysa och jag vill bara ha mer!
2008-06-23

    sleepwalking
Oj..
Det här var verkligen
magiskt bra
2008-06-14

    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt med stark känsla
som når vibrerande högt
och sveper med sig läsaren

Det är inte bara orden
utan sättet du skriver på
som ger den effekten

Applåderar!
2008-06-01

  RiJoKu
Mycket bra! Mycket värmande och kylande i samma text.
Gillar ditt språk, hur du får de enkla raderna att bli så tydliga bilder.
2008-05-19

  Aida*
Gåshud min vän, gåshud ...

Aida*
2008-05-06

  korpfjäder
Brrr!
2008-05-06

  ms. r ghazale
*kyssa*
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy