Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av en landningsbana


Tiden ruvar i tunna snäckskal

ett ekollon faller ensamt
mellan bergets sprickor


än flyger svalorna lågt
längs förkortade landningsbanor

det finns något att hämta där nere

man vet inte längre vad
eller hur långt en lina
kan töja sig.








Fri vers av _Mian_
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-05 21:10



Bookmark and Share


    Lillemor
Att inte veta hur långt
linan töjer sig
är en utmaning o skönt
att inte veta.
Varför är vi annars nyfikna?

Bra!
2007-12-19

    forskaren
Tiden ruvar i snäckskal
föder tidlösa stunder
även tomma
tömda på minnen

Bra!
2007-12-13

  noname_realmind
Spännande dikt med många dolda öppningar för fantasin att surfa genom... :))
\"tiden ruvar i tunna snäckskal\" - härligt ordat!
2007-11-06

  Lars Granlöf
Så länge det finns hopp
kan den töja sig.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_