Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är jag trött....


Skippa snacket!



STICK IVÄG!


Du har fått din beskärda del,
av det som jag trodde var kärlek
tänker inte värma dig mer

SKIPPA SNACKET!

Det borde räcka med mina ord
tänker inte bygga värmeisolerade murar,
de kan du både krossa och hoppa över


men jag har köpt mig en ståltermos :P




Övriga genrer av carimba
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-05-04 00:06



Bookmark and Share


  Fredrik82
Aggresiv text som vågar stå på sig, med ett otroligt bra och humoristiskt slut, vilket jag gillar :)
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba