Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentarkåt?

Jag vill inte skriva för att visa att jag är djupare eller roligare än du,
jag skriver för att jag har känslor i detta nu.

Men visst kan det va kul med en liten rad om min kompetens,
några ord om att du vet hur det känns.

Du kan till och med skriva att jag är dålig,
det gör inget, jag är nog ganska tålig.

Ändå skriver jag mest för min egen skull,
inte för att inkorgen min ska bli full.




Fri vers av Elin?
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-05 12:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ta mej tusan har inte bruden humor också.
2008-01-23

  ms. r ghazale
Hehe, det här var gött skrivet. :)
2007-12-19

  LassO
Charmtroll!
;=)
2007-11-29

  aol
så djäkla bra
2007-11-12

  Svante
Man ska väl skriva för att uppfylla de syfte(n) man själv vill, och det gör väl du. Olika poeter har väl olika syften, och det är väl varken rätt eller fel. Bra rimmat.
2007-11-09

    William87
Väldigt humoristisk och med ett bra flöde :)
Texten kändes även väldigt väl formad också.
2007-11-06

  Mats Henricson
Skojig och med ett guldkorn av ironi...
2007-11-05

  Eliinaa
Vilken charmig text!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?