Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfrisknandet


Tänk att man kan känna lycka
när någon reser sig och går på alla fyra
- stabilt dessutom




Övriga genrer av carimba
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-05-05 08:30



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Samma med djuren som med barnen. Tror nog att du kände lycka när de också stod på alla fyra. :)
2005-05-06

  Dagg
Har själv en liten katt så jo, det kan jag allt förstå. Söt dikt!
2005-05-05

  Markattan
Skönt att taxfröken är på bättringsvägen. Pustar ut här! Och tänk vilka fina små dikter hon har fått tillägnat sig, dessutom. Klappeliklapp från mig!
2005-05-05

  kath
Skönt at höra att lilla taxfröken blivit lite bättre
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

carimba