Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltrasslat


Vad alla dessa projektioner

och överföringar

trasslar till våra relationer

Vem är vem

och vad är vad

Så viktigt att verkligen

lära känna oss själva

och ta ansvar för dem vi är





Övriga genrer av eva m h
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 13:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket viktigt. Gillar!!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

eva m h