Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av dig

Tack för den du var

 

Du stöttade och tröstade

fick munnar att åter le

 

Ingen människa dömde du

du gav alla en chans

 

Du tog hand om oss alla

ingen lämnades ensam

 

Aldrig kan jag finna en vän

lika underbar och sann

 

Tårarna på min kind rinner

min saknad efter dig är stor

 

Likt ett hjärta som pumpar

lika viktig var du för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 22:42



Bookmark and Share


  aberatio
Fint!
2007-11-10

    Maria Malm
Vackert om saknaden.
2007-11-10

  Pulsatilla
Så vacker, sorgsen och innerlig dikt!
Tröstekram i din saknad.
2007-11-09

  Annmargreta
Mycket vackert diktat till en vän!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg