Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Far

Far, idag är det din dag

din speciella högtid

FARS DAG

 

Du fanns med när jag föddes

du fanns vid min sida när jag växte upp

Vi har haft våra bråkiga stunder

även dagar som bästa kompisar

Vi har kunnat prata med varandra

du har kommit med råd och uppmuntran

Med dig har jag känt mig trygg

 

Tack Pappa

för att du finns




Fri vers av Cajsa
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 10:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fin hyllning
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg