Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp i öken

Som öknen kan blomstra

efter många torra ofruktsamma år

när väl regnet kommer

kan också ett människosjäl blomstra

av senkommen Kärlek




Fri vers av eva m h
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-12 13:21



Bookmark and Share


    A.Dorsay
Det gav mig en känsla av att du ville försvara ditt eget eller någon annans kärlekslösa liv. Inte på ett dåligt sätt utan på ett beskyddande och fint sätt.
2007-11-12

  Maria Zena Viklund
vackert hoppfullt!
2007-11-12

  Patrick K
vackert :)
2007-11-12

  stella
Verkligen! :)
2007-11-12

  Mats Henricson
Fin liknelse mellan natur och mänsklighet....
2007-11-12

  Marreb
Jättevackert!
2007-11-12

  albertina
Kan också ett människosjäl blomstra av senkommen Kärlek.
Åh det pirrar i kroppen. Fina mjuka ord som behövs nu i denna kyla=) Tack för fina rader
2007-11-12

    Maria Malm
Mycket vackert.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

eva m h