Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall framåt


På väg uppför berget
slant han med foten och kanade utför
där den grönskande dalen väntade




Övriga genrer av carimba
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-05-06 11:39



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, det är så man ska ta sig an livet...så försöka i alla fall. Snygg vändning i tänkvärd dikt.
2005-05-06

  Kajsa missanpassad
se livet från den ljusa sidan. :)
2005-05-06

  madinsane
underbart..
det är kanske så man ska se på saken..
tack, den gjorde gott!
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

carimba