Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten lösning

Lösningen på

svåra ansvarsproblem

i mitt livs relationer

har alltid varit att

jag blir knuten


Jag längtar efter

lösningen på den knuten




Övriga genrer av eva m h
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-12 22:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag önskar också,
lösningen, på
detta... Tänk,
om nån kunde,
vara snäll
och berätta!!!
2007-11-13

  Marreb
Det kommer. Med insikterna, en liten bit i taget... förresten är det inte ett jag för mycket på fjärde raden?
2007-11-13

    Maria Malm
Hoppas att det inte är en hårdknut.
2007-11-13

    Bodil Sandberg
En oerhört ledsen och gripande dikt om livets hårdaste knut!!!!!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

eva m h