Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegla mig


Ge mig en spegelbild

som gör att jag ser och förstår

Låt ljuset nå mitt djupaste

Som solen bryter igenom dimman

och bjuder en vacker sommardag




Fri vers av eva m h
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 22:42



Bookmark and Share


  albertina
Låt ljuset nå mitt djupaste.
Som solen bryter igenom dimman
och bjuder en vacker sommardag.Vackert, sprött och meningsfullt. Åh fick mig att tänka på havet och den lätta sommarbrisen. Och allt det vackra som finns inom mig=)
2007-11-14

  livsdans
En fin önskan som det krävs mod att uttala! Tack för att du gjorde det!
2007-11-14

    Bodil Sandberg
En otroligt vacker dikt!!!!!
2007-11-14

    Maria Malm
Man kan nog aldrig få den spegelbilden, man måste se och förstå ändå..så gott det går.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h