Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömliv


Om vakenheten är enahanda

är iallafall inte mitt drömliv det

De mest osannolika saker händer där

Min pappa lever och är frisk

Jag är clown på TV tillsammans med Robert Gustafsson

Mamma och pappa bygger sommarstuga i Blekinge

Jag och Min man Christer ska gifta oss

Min vän och jag är i främmande land och tid

och ser helt fantasiska konstverk av fåglar

gjorda av brons och vingar av levande tulpanblommor

Vi besöker också tre olika broderiaffärer

och broderar med kvinnor från svunnen tid

Vad månne detta rika drömliv stå för




Övriga genrer av eva m h
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-14 14:40



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ett rikt drömliv som detta står för en psykiskt rik människa. Så lyder i alla fall min tolkning :)

Gillar särskilt fågelkonstverket! Det skulle jag också vilja drömma om.
2007-11-14

    Maria Malm
Trevligt drömliv i alla fall! Sen vad det står för, vet jag ej.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h