Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt barn

Alldeles som av sig själv klättrade solen
upp längs trädstammarna
och du började gå.

Om du var en visa
skulle jag sjunga dig stor.
Det skulle vara enkelt
att ge dig mina lungors fulla kraft.
Men du grep mig djupare,
sökte mot bröstet
och hjärtats förgreningar.
Du blev en resa jag aldrig skulle ha vågat,
om du inte fanns.




Fri vers av Sara Boström
Läst 612 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-16 20:19



Bookmark and Share


  Markattan
Vacker, bildrik poesi till ett älskat barn.
2008-01-23

  Ulf Lagerholm
det här är några mycket starka
och vackra rader -

speciellt slutdelen griper tag
och leder till kontemplation -

tack -
2007-11-18

    sunnanvind
Väldigt fint och gripande...Applåder!
2007-11-18

  Dessie 35
oj blir tårögd djupt rörd inombords
2007-11-18

  charlotte hedendahl
Så vackert och kärleksfullt,formulerade rader!
2007-11-18

  Ola Rydberg
Jättefin och känslosam poesi
2007-11-18

  © anakreon VIP
Moderskapets fantasteri
i gripande och gripbar form.
Applåd!
Carl-Erik
2007-11-18

    smuts
vilken finstämd text du skapat. Jag tycker om den jättemycket.
2007-11-18

    Regina E
Så vackert skrivet om barnet och solen som klättrar! Kärleksfullt och fint.
2007-11-18

  Sofie Viktoria
Jag blev tårögd! Den här berörde mig djupt.
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Kärlek kärlek kärlek. . . . så vackra ord ur ett modershjärta! Lyckliga barn som har valt en sådan mamma!
2007-11-18

    Amoreboy
måste vara en underbar resa...man skulle vilja erfara!!fint
2007-11-17

  Michaela Dutius
Underbar text...du blev en resa som jag aldrig skulle ha vågat om du inte fanns.
Sanna symboliska ord.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström