Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst

 

 

Bryggan är hög

vattnet når inte mina fötter

Vattnet glittrar förrädiskt

Kopen farande kommer flygande

landar på min vinglande fot

ropar högt hans namn

      .....!

 

Vattnet under mig börjar plötsligt storma

slickar mina fötter rena

korpen faller under

 

Bryggan jag suttit på är inte längre en brygga

ett isblock i mitten av oceanen

Den är inte längre hög och vattnet når mina fötter

slickar dem rena från skinn och kött

 

Han är tillbaka igen, den som borde dött

korpen, och han ropar

ett enda namn han ropar om och om igen

ett enda namn som för varje stavelse för mig längre

och längre bort från hem

 

 

 

 

 

 

Djävulen Djävulen!

viskar han




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*