Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt en dag

Jag är en våg
som blev rädd för att drunkna.
En våg
som plötsligt inte kunde flyta med,
utan blev kvar
ute på öppet vatten. Ett blänk
av ängslan som inte längre rör sig
mot stranden, utan lyssnar mot botten.
Dova klanger, obegripliga skiftningar
viskar oro, vaggar falskt.




Fri vers av Sara Boström
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-17 20:52



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Jag har upplevt något liknande. Det är sant som du säger: vaggar falskt. Mycket bra återgett!
2007-11-18

  -Ulla Tilemo- VIP
En riktigt vacker och mycket talande text med mycket text mellan raderna. Applåd! Bokmärker
2007-11-18

    Ken Cassel
Jag är själv en våg!
Så den här dikten bokmärker jag!
Kram
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström