Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är ju ändå inte intresserad...

inte jag heller för den delen
så varför låter vi oss förföra

skiter i dig
klär på mig och går hem

saknaden är inte
att jag saknar dig
utan ärligheten
att kunna säga ifrån

 




Fri vers av ia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-18 00:31



Bookmark and Share


  Dilsewat
Visdom för levnad! inte bara överlevnad!
2007-11-18

    Mr.painter
Oj Bland dina bästa joo topp 3 helt klart kanon magiskt bra
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP