Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blink magi

 

kunde jag trolla
fram en näsduk
ur en bröstficka
eller en fjäril ur
en slängpuss
vore jag den
som visade
landningsplats
som förändrade

allt


ja, det skulle jag




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-28 19:49



Bookmark and Share


  wayward - taiga
vilken fin
2007-12-02

  Nina V A
man blir virvlande glad
2007-12-01

  Leif Furstedt
Säger också snyggt...
2007-11-28

  Daniel_78 VIP
mössa.
2007-11-28

  Just Emotions
snyggt* applåder*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson