Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom stressad själ

Tankar inom stressad själ

måste, måste, måste

 

när ska jag hinna

 

Det ska göras

måste göras

 

hur ska jag hinna




Fri vers av Cajsa
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 15:28



Bookmark and Share


    eva m h
En sak i taget!
En dag i taget!
Så brukar jag lugna ner mig om jag stressar upp mig!
2007-11-19

    Bodil Sandberg
Ja usch så mycket det faller över en ibland..på samma gång...!!!Man vill bara gömma sig...finna en vrå där man bara kan VARA...men det är inte alltid det lättaste - en dikt som talar ur Nuet till de flesta av oss!!
2007-11-19

  Tina-sol
Låter jobbigt, men man förstår känslan du förmedlar skrämmande tydligt.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg