Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är finast, bäst och underbarast.
Du säger nej när du måste och ja när du kan.
Du slutar aldrig hoppas och tro.
Du sviker mig aldrig.
Hur mycket vi än bråkar så förlåter du mig alltid.
Du är den som alltid finns där och ställer upp.
Du är den som det alltid går att prata med, och fast du inte alltid förstår mig så finns du där och lyssnar.
Och älskar mig för den jag är.
Det är vad som gör dig till världens bästa mamma.




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 11:49



Bookmark and Share


  systra
En sån mamma vill jag oxå bli!!! Får väl se vad min 6 åring skriver om 10 år... Be din mamma läsa det o hon blir stolt, antagligen lite tårögd..
2007-11-21

  R-M
Hoppas du ger den tuill henne på riktigt, för den är en underbar hyllning!
2007-11-21

    CaMillA
vacker dikt, skrev precis en liknande hylning till min mamma igår, men den ligger i utkastet ännu:) keep on going!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman