Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev i början av gymnasiet och som jag fortfarande tycker otroligt mycket om. Tolka den som du vill.


The Rose

I gave you a rose
But you did not take it

I gave you my life
But you just didn\'t care

And I gave you my heart
But you did just break it




Fri vers av ~Teodora~
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-11-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~