Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icequeen herself...


Isdrottning

Kalla snöflingor singlar från himlen...

Landar mjukt i mitt inre.
Känslorna bygger upp dem till en snöborg.
Som inte skyddar mer än ett öppet torg.

Kalla snöflingor singlar från himlen...

Bildar drivor av oro.
Istappar hänger från mina tankar.
Medan jag rastlöst vankar.

Kalla snöflingor singlar från himlen...

Frostar min ögonhinna.
Har jag somnat in i en dvala?
Inget verkar numera dala.


Jag fryser...




Fri vers av Kaylie
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 23:08



Bookmark and Share


  thyra
\"Istappar hänger från mina tankar\" fin hela dikten men jag gillar speciellt den här meningen. Fint!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie