Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergiven

det regnar tårar idag
över okänd grav
för ett hjärta som brast
utan att någon såg


ensam

 




Fri vers av ia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 23:40



Bookmark and Share


  coffe
underbar beskrivning och inlevelse..c
2007-11-22

    Manuela
Åhhh..jag föll verkligen för \" över okänd grav \"..
Du har skrivit tungt men ändå sprött..
Mycket vackert och känslosamt!
Tack!
Kramar/Manuela
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP