Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingorna

Stora vackra snöflingor
faller genom himlarymden
som vita stjärnor...
vindens styrka
för dem med kraft
i virvlande rörelser
mot fast mark
där jorden blir upplyst
i vinterns mörker





mare







Fri vers av mare VIP
Läst 1221 gånger och applåderad av 60 personer
Publicerad 2007-11-23 12:45



Bookmark and Share


  evana
Svepande, vacker text!
2011-01-12

  Coinriocht
Jättevackert =) Du får verkligen fram snöns skönhet.
2010-11-27

  Frans Nilsson
OJ, VACKERT!!
2010-11-19

  Maria Thunholm
Det här var verkligen vackert!
2010-08-08

    Cbastian
Vackert!!
Tycker om att jorden blir upplyst:)
2010-03-15

  T.R Ekman
Ordena är som ett vackert snöfall.som ringlar ner i underbara bokstavs flingor.
2009-12-13

    ej medlem längre
Batraktaren
i stillhet -
ömsint
magi
i rörelse
2009-05-19

  Elisabeth VIP
Fint uttryckt. Skulle ha kunnat skrivits idag (snöar ute).
2009-01-22

  sjörövar_fabbe
Åhå.
Låt oss fånga dom *__*
2008-03-14

  sjörövar_fabbe
Åhå.
Låt oss fånga dom *__*
2008-03-14

  Haugen
*__* mkt bra skrivet! :D
2008-02-12

    Melona
herregud!

Så j-vla bra skriven!
underbar
2008-02-08

  Nils Sondefors
Jag kan se det vackra framför mina ögon!
(fin språkbehandling, njutbart att läsa)
2008-01-25

  aol
så vacker tack för att du titta in
2008-01-23

  J.Markus.K.Brännström
Mycket visuell dikt.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP