Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen blöder



Hjärtat slår hårt,

\"gör inte såhär mot mig\"
\"jag vill ut\"


men jag lyssnar inte

jag lyssnar aldrig
hör aldrig skriken,
de förtvivlade gråten

\"varför sviker du mig?\"


det är långt ner...


\"JAG VILL UT!\"
DunkDunkDunk

mina tår viker sig nyfiket över kanten
mina fingertoppar leker försiktigt över den kalla metallen

ett djupt andetag,
nattkylan omfamnar mig

men jag sviker inte,
det gör jag aldrig

mina tankar svävar hemåt igen,
tillsammans med mig




Fri vers av deadquill
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 20:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här känns som poesi
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

deadquill