Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan se att jorden är rund från mitt fönster


varför blunda för verkligeheten
när du vet att den inte förändrats
när du öppnar ögonen igen?

en sten är en sten även om du har polerat den tills dina fingrar slipats ned till blödande stumpar

du är bara med i ett kretslopp
ett ynka halvt ögonblick får du existera
sen är det dags att gå och lägga sig,
men du kommer aldrig vakna igen.

det spelar ingen roll vad du gör
ingenting är viktigt
man gör bara saker viktiga
inne i sitt huvud.
annars blir man galen,
männsikor är inte byggda på det sättet,
vi tål inte meningslösheten med att existera.




Fri vers av deadquill
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-15 13:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det finns en mening med livet
meningen med livet är
att leva det så gott en kan
medan det ännu varar
2007-12-29

  lodjuret/seglare VIP
känns som om jag varit
där
2007-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är, eller behöver nämligen inte vara meningslöst.
2007-12-22

    Bim
..många sanningar fint och bra förmedlade.Hälsn.Bim
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

deadquill