Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då och bara just då..



vi har skrikit i biblioteket
och skrämt iväg duvorna från torget

vi har sprungit i korridorerna
och knyckt godis från småbarn

vi har sett soluppgången,
och stjärnorna har sett oss älska

vi har klättrat i träd,
för att sedan ramla ner.






Fri vers av deadquill
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 21:52



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
den här är bra.
slutet träffar exakt där det ska.
fan vad jag gillar denna.
(ursäkta svordomen)
<3
2008-03-30

    RebeccaW
Oj, oj, oj, oj! Slutet får mig att rysa, så himla bra!
2008-02-11

  vetlandaslyna
den är ju bara så underbar! slutet! hopplösheten med att älska och att leva. det här är poesi, min vän :)
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

deadquill