Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...man kan faktiskt öva sig att göra tvärtom...


Vänj inte tanken att tro det värsta




Idag kan jag känna
medlidande med alla
som ständigt tror sig få
svåra obotliga sjukdomar

och alltid i rädsla går


så sorgligt att försitta
dagar veckor år
och falla i svår oro
som följer vanemässiga spår


det finns alltid ett leende på lut!



säg till alla tankar som kretsar kring sjukdom;
nu är det slut
och ge dig själv en belöning
med leendet som vill ut


det tar död på ororsbaciller och du kan andas ut!




Övriga genrer av Bim
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 16:41



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Mycket klokt skrivet om att vända tankebanor!
*Applåder****
2007-11-26

  Rachel Roth
en pärla av visdom!
2007-11-25

  Thurizas
mycket bra ord,och du har så rätt=)
2007-11-25

  Tabes
Tack Bim. Den bokmärker jag.
Sjukt bra skulle man kunna säga... ;-)
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim