Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje kväll

 

Varje kväll

när jag

blundar

så ser jag

dig.

 

Du tittar

på mig

och

dina ögon

visar allt.

 

Dina ögon

talar

smärta

och jag vet

att det är svårt.

 

Men du coh jag

var aldrig

något

snälla

låt mig

vara.

 

Varje kväll

ser jag dig

framför mig

och tårar

som aldrig tar

slut.

 

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 22:52



Bookmark and Share


    Petter
plågsamt vacker!!
2007-11-25

    eva m h
Plågsamt!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal