Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

Det kommer inga ord

inga idéer föds

 

Blir bara detta

som jag skriver nu

 

Ha en bra dag

var rädda om varandra




Fri vers av Cajsa
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-11-26 13:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alltid något ur och det kan födas mera.
2007-11-26

    eva m h
Så är det ibland! Ta hand om Dig!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg