Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-16


Jag står utanför livet

Jag ligger tungt, som nyss dödat timmer
Långsamma skuggor i lila skimmer
Bubblande ekande ljud
Värme, kärlek, hud

Mitt i en varm oas
Hjärtats slag, musikens bas
Från en skyddande bubbla, jag ser på dig
Tryggt, fegt, ingen kan nå mig

Jag står utanför livet, tittar på
Ser allt passera, förbi gå
Oberörd betraktare från annan värld
Utan tankar eller ryggsäck, utan svärd

Jag står utanför livet
Och är mitt i våta klivet




Fri vers av Sann
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 20:45



Bookmark and Share


  katiana
Utanförskapet, utsattheten känns aldrig så skarp som i närhetens ögonblick.
Gillar!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar