Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt


Följa
Bara följa

Jag tror jag ser min flykts vägar
Och jag behöver fortsätta gå dem

Jag tror jag vet
I förväg
Jag tror jag ser
I huvudet

Och jag behöver gå dit
Dit jag behöver gå för att vända
Jag vill gå dit
Dit där tiden stannar
Jag vill
Nu

Det är det enda jag vill




Fri vers av Sann
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar